NIEUWS

Logo FOD Sociale ZekerheidHervorming van de werkloosheidsuitkeringen

24/04/2014

De Centrale Raad voor het Bedrijfsleven realiseerde, in samenwerking met de FOD Sociale Zekerheid, een studie naar de effecten van de versterkte degressiviteit van de Belgische werkloosheidsuitkeringen.

Logo FOD Sociale ZekerheidInfosessie attesten persoon met een handicap

18/04/2014

Biedt je organisatie of bedrijf kortingen of voordelen aan aan personen met een handicap?

Logo FOD Sociale ZekerheidFOD gesloten op 21 april

15/04/2014

De FOD, het Contact Center van de Directie-generaal Personen met een Handicap en de Medische dienst zullen gesloten zijn op 21 april.

Logo .beHerdenkingsplechtigheden 100e verjaardag Eerste Wereldoorlog in BelgiŽ

10/04/2014

De ministerraad keurde het programma goed van de nationale herdenkingsplechtigheden van de honderdste verjaardag van de Eerste Wereldoorlog in België in 2014. De federale overheid steunt bovendien de activiteiten rond de plechtigheden die worden georganiseerd door de lokale en provinciale besturen.

Logo RSZArbeidsmarkt eind 2013

09/04/2014

In 2013 was er een globale daling van de tewerkstelling. Uit cijfers van de Rijksdienst Sociale Zekerheid (RSZ) over het laatste kwartaal van 2013 blijkt nu dat de arbeidsmarkt dan toch enigszins herstelde.

Logo RIZIVOnderzoek gezondheidszorg

04/04/2014

Naar aanleiding van haar 50-jarig bestaan heeft het Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering (RIZIV) een grootschalig bevolkingsonderzoek over de gezondheidszorg georganiseerd.

Logo FOD Sociale ZekerheidAutonomies: de àndere beurs

03/04/2014

Zoals elk jaar zullen collega's van de DG Personen met een handicap een stand op de beurs "Autonomies" bemannen.

Logo Koning BoudewijnstichtingVroeger nadenken over later!

02/04/2014

De Koning Boudewijnstichting en haar partners lanceren de campagne 'Vroeger nadenken over later – 50+ maak plannen!'

Steunpunt ArmoedeSociale bescherming en armoede

02/04/2014

Het Steunpunt tot bestrijding van armoede, bestaansonzekerheid en sociale uitsluiting organiseert een studiedag over sociale bescherming en armoede. Het thema is: om welke redenen zijn mensen in armoede slecht beschermd?

E-NEWS

Meer informatie over sociale zekerheid? Abonneer u dan gratis op onze maandelijkse nieuwsbrief of op de Social News voor professionals.

Onze nieuwsbrieven

 

www.socialezekerheid.be Alles wat je altijd al wilde weten over de sociale zekerheid Benelux - Grensarbeider Full Social Jacket50+ Maak plannenFlythekite.euwww.handicap.fgov.be http://warvictims.fgov.be E-Procurement Klachten over onze dienstverlening?